A șasea ediție a Festivalului va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 iunie 2018 la Complexul Național Muzeal ASTRA, Sibiu, în Pavilionul Muzeal Multicultural și va fi organizată de Sibiu Comics Club şi Muzeul Astra.

Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu s-a poziționat în peisajul cultural local și național ca un eveniment recunoscut de public și apreciat de profesioniști. Timp de trei zile banda desenată va prinde viață încă o dată prin o multitudinea de animații propuse publicului.

Accesul gratuit, expozițiile, atelierele de grafică conduse de artiști profesioniști, meciurile de benzi desenate, conferințele și discuțiile non formale dintre invitați și participanți, lansările de carte, colțurile educative de lectură și joacă, dedicate nu doar copiilor, board-games sau oportunitatea de a testa o tabletă grafică de ultimă generație, sînt doar câteva dintre atracțiile oferite.

Program detaliat și lista invitaților vor fi făcute publice curînd. Afișul anului 2018 este realizat de Kape Illustration.

User Rating: / 1
PoorBest  
Festival Internațional de Benzi desenate de la Sibiu 2018 - Știință, ficțiune, fantastic și benzi desenate - Știri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.