Evenimentul organizat de Sibiu Comics Club va avea loc între 22 și 24 septembrie 2017 la Complexul Național Muzeal ASTRA casa Hermes (Piața Mică, 11, 550182 Sibiu) și este a cincea ediție a festivalului internațional de benzi desenate.

Afișul este desenat de Maria Surducan, se dorește să deschidă ușa spre minunata lume a basmelor și monștrilor.

La festival vor fi prezenți Maria Surducan, Laurent Leufeuvre, Adrian Barbu, Alexandru Ciubotariu, Cele mai frumoase cărți din România, Kape Illustration, Vlady, Toma Alexandru și Podcast Ceva Mărunt, Ionut Popescu și alții.

Programul va fi publicat în curînd, dar concursul de benzi desenate cu tema A fost odată ca niciodată continuă pînă în 10 iunie. Este deschis tuturor elevilor din clasele V-XII, planșa poate fi în limba franceză sau română, iar mai multe informații despre concurs găsești aici. Pînă acum a adunat peste 100 de planșe din România și republica Moldova, ele vor fi expuse pe timpul verii la Casa Franceză din Sibiu. Concursul a fost susținut de Wacom for Creatives Romania, SuperErou și Revista Comics. Premierea va avea loc în 23 septembrie în cadrul festivalului.

User Rating: / 1
PoorBest  
Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu 2017 - Știință, ficțiune, fantastic și benzi desenate - Știri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.