Început: 5 august 2009 la ora 11:00

Sfîrşit:   20 septembrie 2009 la ora 23:00

Locaţie: Centrul Vechi Lipscani

Strada:  str. Franceza, str. Selari şi str. Sf. Dumitru

Telefon:  07212001520724

In perioada 4 august – 20 septembrie 2009 toti iubitorii artei sunt invitati sa participe la “Art Boulevard“ cea mai noua si de amploare manifestare culturala, care va schimba atmosfera centrului vechi al Bucurestiului pana in data de 20 septembrie.

Asociatia culturala “Art Music & Film” Isi propune sa transforme pe durata evenimentului o parte a centrului istoric (Str. Franceza , Str. Selari si Str. Sf Dumitru) Intr-un centru al vietii culturale bucurestene si europene, unde artistii vor avea ocazia sa Isi exprime liber vibe-ul artistic iar publicul va avea ocazia sa interctioneze cu cele mai variate forme de arta si cu creatorii ei. Expozitii de pictura, fotografie, sculptura, street art, concerte, DJ, VJ, proiectii de film, publicitate si teatru de strada, jonglerii, concursuri, literatura, hand-made, arta neconventionala sunt doar câteva dintre activitatile la care veti putea asista sau chiar lua parte In fiecare zi din cele doua luni. Pe lânga toate acestea In fiecare saptamâna am pregatit anume pentru voi petreceri si surprize noi, In concordanta cu tema evenimentului de anul acesta “550 de creativitate si vitalitate urbana bucuresteana”.

Va asteptam alaturi de noi pe toti cei care vor sa se exprime liber, artistic, toti iubitorii de arta a sarbatorii creativ, orasul si locuitorii sai.
www.artmusicandfilm.ro

Aldea Andreea PR Manager AMF
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Szikszai Minola Bussines Development AMF
Salaman Alexandru Presedinte AMF

User Rating: / 1
PoorBest  
Art Boulevard - Știință, ficțiune, fantastic și benzi desenate - Știință și tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.